DIRECT STARTEN MET JE AANHANGERRIJBEWIJS

AANHANGWAGENRIJBEWIJS

Bij Rijschool Zaandam kun je terecht voor jouw BE rijbewijs. Zo weet je zeker dat je straks veilig en goed voorbereid de weg op gaat. Voor een rijopleiding bij Rijschool Zaandam kun jij kiezen uit verschillende instructeurs die zeer ervaren zijn. Hierdoor is er altijd een rijinstructeur beschikbaar met wie jij een goede klik hebt.

Onze rijlessen vinden plaats in de buurt van de CBR locatie’s. Hierdoor zorgen we dat jij goed voorbereid bent op het rijexamen: je bent dan namelijk al bekend met de examen-routes, waardoor jouw slagingskans toeneemt. 

Naast de reguliere rijlessen die gericht zijn op het examen kun je bij Rijschool Zaandam ook terecht voor een opfriscursus voor wie al een rijbewijs heeft, maar nog eens onder begeleiding wil wennen aan de bijvoorbeeld toenemende verkeersdrukte of een spoedcursus om snel je rijbewijs te behalen.

Aanhangwagenrijbewijs Rijschool Zaandam

MELD JE DIRECT AAN BIJ RIJSCHOOL ZAANDAM

PRIJZEN

Intake / Proefles
60 minuten

€50

1 uur rijles

€55

LESPAKKET *

€499

Totaal aantal uur:

4 uur

Tussentijdse toets:

Nee

Praktijkexamen*:

Ja

  • Het is geen garantie dat je binnen de uren van het pakket je rijexamen kunt doen ! Heb je de rijlessen niet nodig van je pakket, storten wij het bedrag van deze rijlessen natuurlijk gewoon terug! Heb je meer rijlessen nodig dan in het pakket worden deze apart gefactureerd !

AL MEER DAN 10 JAAR EEN VERTROUWDE RIJSCHOOL

Rijschool Zaandam is jarenlang actief in het geven van rijlessen, in de omgeving Zaandam en Amsterdam. Wij zijn een innoverende rijschool die door de jaren heen, verschillende disciplines heeft weten te behalen zoals het vrachtwagenrijbewijs, aanhangwagenrijbewijs, motorrijbewijs, autorijbewijs en brommerrijbewijs.

TOETSEN EN EXAMENS

Voor het afleggen van de praktijkexamen moet je in bezit zijn van een geldige autorijbewijs B. Tijdens de praktijkexamen moet je aantonen dat je een auto met aanhanger voldoende beheerst. De bijzondere verrichtingen vereisen de nodige aandacht. Rijschool Zaandam helpt je om de volgende punten aan te leren:

  • Kijkgedrag
  • Voorrang verlenen
  • Inhalen
  • In- en uitvoegen op de snelweg
  • Berijden van kruispunten en rotondes
  • Bijzondere verrichtingen

 

RIJSCHOOL MACHTIGEN

Om ons jouw praktijsexamen aan te vragen moet je ons wel machtigen. Dit doe je bij het CBR