DIRECT STARTEN MET JE VRACHTWAGENRIJBEWIJS

VRACHTWAGENRIJBEWIJS & CODE95

Bij Rijschool Zaandam kun je terecht voor jouw C rijbewijs. Zo weet je zeker dat je straks veilig en goed voorbereid de weg op gaat. Voor rijles bij Rijschool Zaandam kun jij kiezen uit verschillende instructeurs die zeer ervaren zijn. Hierdoor is er altijd een rijinstructeur beschikbaar met wie jij een goede klik hebt.

Onze rijlessen vinden plaats in de buurt van de CBR locatie’s. Hierdoor zorgen we dat jij goed voorbereid bent op het rijexamen: je bent dan namelijk al bekend met de examen-routes, waardoor jouw slagingskans toeneemt. 

Naast de reguliere rijlessen die gericht zijn op het examen, kun je bij Rijschool Zaandam ook terecht voor een opfriscursus voor wie al een rijbewijs heeft, maar nog eens onder begeleiding wil wennen aan de bijvoorbeeld toenemende verkeersdrukte of een spoedcursus om snel je rijbewijs te behalen.

vrachtwagenrijbewijs rijschool zaandam

MELD JE DIRECT AAN BIJ RIJSCHOOL ZAANDAM

PRIJZEN

Intake / Proefles
60 minuten

€75

1 uur rijles

€80

Praktijkexamen

€450

AKTIEPAKKET *

€1950

Totaal aantal uur:

20 uur

Tussentijdse toets:

Nee

Praktijkexamen:

Ja

CODE-95 PRIJZEN

Per onderdeel

€375

Keuze uit:

RV1-Verkeer
RV1-techniek
V3C goederenvervoer
V3C Cases

CODE-95 PAKKET

€995

Bestaat uit

RV1-Verkeer

RV1-techniek

V3C goederenvervoer

V3C Cases

*Het is geen garantie dat je binnen de uren van het pakket je rijexamen kunt doen ! Heb je de rijlessen niet nodig van je pakket, storten wij het bedrag van deze rijlessen natuurlijk gewoon terug! Heb je meer rijlessen nodig dan in het pakket worden deze apart gefactureerd !

AL MEER DAN 10 JAAR EEN VERTROUWDE RIJSCHOOL

Rijschool Zaandam is al jarenlang actief in het geven van rijlessen in de omgeving Zaandam en Amsterdam. Wij zijn een innoverende rijschool die door de jaren heen verschillende disciplines heeft weten te behalen, zoals het vrachtwagenrijbewijs, aanhangwagenrijbewijs, motorrijbewijs, autorijbewijs en brommerrijbewijs.